Textilbe álmodott varázslatos világba érkeztél !

Kreatívkodásaimat szeretném ezen blogon keresztül megosztani veletek!
Lesz szó varrásról, hímzésről, sütésről, főzésről, kis családomról és túraötletekről, programokról egyaránt....




Saját fotó
Boldog feleség, kétgyermekes anyuka s nem mellesleg régésztechnikus vagyok... Szívesen készítek számodra egyedi, kreatív kézműves ajándékot, babát, tündért, állatfigurát vagy lakásdekorációt!

2013. január 28.

Bloggerina verseny



A Nők Lapja Café és a Cafeblog hisz a blog közösségteremtő erejében és különös figyelmet fordít a nőkre, hiszen más szemmel látják a világot. A nők szavának, legyen az kimondott vagy leírt gondolat, ereje van. Ennek jegyében blogversenyt hirdetünk: keressük az ország legjobb női bloggerét!

 Január 28-tól február 17-ig az olvasóké, rajongóké a főszerep, ők voksolnak a jelölt blogokra. Február 18-től a zsűri veszi át a főszerepet, az ötven legtöbb szavazatot kapott blog közül kiválasztják, ki lesz 2013 Bloggerinája és ki lesz a különdíjas. Döntésük 2013. február 24-én születik meg, a díjátadóra március 1-jén kerül sor.

A zsűri: Jakab Kriszta, a Nők Lapja Café főszerkesztője, Sixx, a comment:com és a Hogyvolt blog bloggere, Hódos Hajni és Dulai Péter, a Cafeblog szerkesztői.Szállj versenybe és legyél te 2013 Bloggerinája!



Ne felejtsétek, szavazni facebookos regisztráció birtokában lehet, ráadásul egy felhasználó öt különböző blogra is voksolhat.

Rengetegen pályáznak a legjobb ötvenbe, de azért nem lehetetlen bejutni. 
Minderre február 17-ig van időtök, hajrá és jó versenyzést!


A blog bal oldalán is megtalálod a linket!
Köszönöm a szavazatodat!!!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...